Lekker eten in Gouda?

Je wilt lekker eten in Gouda? Echter heb je geen idee waar je dit het beste kan doen? Bij Restaurant Jean Marie ben je dan aan het juiste adres wanneer jij heerlijk wilt genieten van een smaakvol diner. De keuze is hier beperkt, maar wel met de garantie dat het om de verfijnde smaken gaat van de authentieke keuken! 

Ik ben hier van het weekend wezen dineren met mijn man aangezien we tien jaar getrouwd waren. Doordat ik eerst op het internet ben gaan zoeken naar een perfect restaurant zijn we bij hun terecht gekomen. Het water liep bij mij al in de mond nadat ik de menukaart had gezien, hierdoor heb ik ook besloten om bij hun te reserveren.

restaurant-love-romantic-dinner-272x410

Bij binnenkomst viel het mij direct op dat alles er netjes uitziet. Ook de bediening zag er goed verzorgd uit. Uiteraard komen we hier voor het eten waardoor ik niet kon wachten om een keuze te maken aan de gastvrouw. Doordat we de kok aan het werk wilde zetten om onze smaken te testen hebben we ervoor gekozen om hem een keuze te laten maken uit het menu. Deze keuze was dan ook perfect! Wat was het eten fantastisch zeg!