De beste stomerij Rotterdam!

stomerij Rotterdam

Je hebt binnenkort een bruiloft of een ander feest waar je netjes gekleed moet komen. Je haalt je pak uit de kast en vervolgens zie je dat er een vlek opzit, hij ruikt niet meer zo fris of je bent uit je pak gegroeid. Wat doe je dan? Je gaat dan op zoek naar een stomerij waar jij je pak of andere kleren kan laten reinigen of repareren. Bij stomerij Rotterdam ben je hiervoor op het juiste adres. Vaak kan je hier nog dezelfde dag terecht om je kleren te laten stomen, reinigen of te repareren en is het ook snel klaar. Want vaak kom je er net iets te laat achter dat je pak niet meer goed is voor de bruiloft en heb je er haast bij dat het naar de stomerij of kledingmaker moet. 

stomerij Rotterdam

Waarom naar een stomerij gaan?

Vaak is het niet verstandig om kleding zoals pakken, jassen of andere specialere kledingstukken zelf te wassen. Bij stomerij Rotterdam kan je dit laten doen door professionals die daar ook de juiste apparatuur voor hebben en precies weten wat de juiste behandeling is voor je kleding. Je kent het vast wel je hebt een mooie trui zelf gewassen en hij is gekrompen of op de een of andere manier gekrompen. Of je hebt een jas die je zelf wilt gaan wassen na dat je hem uit de wasmachine hebt gehaald zie je dat alle dons van de jas op een plek is gaan zitten en een grote bal is geworden. 

Reparaties of op maat maken.

Je kent het vast wel je bent gevallen met fietsen na het uitgaan bijvoorbeeld en je lievelingsbroek, trui of jas is kapot of je bent er uitgeschuurd en je wilt dat graag laten repareren. Ook hiervoor kun je terecht bij stomerij Rotterdam. Want het is zonde om het direct weg te gooien als het nog gerepareerd kan worden. Stel je bent aardig wat afgevallen en je broeken zijn te wijd geworden of je hebt hem niet iets te lang gekocht. Dat kan ook hier verholpen worden zo kan er een elastiek aangebracht worden waardoor de broek mooier aansluit ook kan de broek ingekort worden zodat deze niet meer te lang is.

Kosten

De kosten van het laten stomen, repareren of reinigen van je kleding kunnen erg verschillen. De prijs word bepaald door verschillende factoren zoals de stof waar de kleding van gemaakt. Zo zijn hele bijzondere stoffen vaak wat duurder. Over het algemeen is het relatief goedkoop om je kleding te laten stomen, reinigen of repareren bij stomerij Rotterdam.