Witte ronde hals t shirts

Wie heeft er niet een aantal witte ronde hals t shirts? Bijna iedereen toch? Witte basis t-shirts kunnen niet ontbreken in je garderobe, omdat ze heel erg handig en multifunctioneel in gebruik zijn. De kleur is altijd goed, want neutraal, dus het matcht altijd bij elke kleur kleding.

 

sam

In de zomer kan je ze zo dragen op een spijkerbroek of korte broek en in de andere seizoenen is dit shirtje ideaal voor onder een overhemd of trui, zodat de kleding net iets warmer is.

Heb je ook zo’n hekel aan kriebelende etiketten in je nek, die ervoor zorgen dat het kledingstuk bijna ondraagbaar is? Ik wel, die etiketten moeten eruit! Bij deze tshirten ervaar je dit probleem niet, want… er zitten geen etiketten in. De productinformatie is op het shirt gedrukt, wat een einde maakt aan al die huidirritatie. Dit zorgt ervoor dat het shirt extra prettig is om te dragen.

Wat ook fijn is, is dat de shirts lekker lang zijn, zodat het in je spijkerbroek blijft zitten en niet omhoog kruipt in de loop van de dag. Want een shirt die ongewenst je buik laat zien, is niet echt iets waar je op zit te wachten, toch?

Dus bezit je nog geen witte ronde hals t-shirt, dan wordt het nodig tijd dat je er eentje aanschaft.