Spanplafond met spotjes

logo

Het werd weer eens tijd om mijn huis nieuw leven in te blazen. Als ik dit wou doen dan moest ik eerst af van het houten plafond dat het huis zo ouderwets maakt. Via het internet kwam ik erachter dat ik dit er niet per se uit hoef te slopen maar dat het heel gemakkelijk met een spanplafond kon worden opgelost.

Zo gedaan

Een vriend van mij is heel handig met dit soort dingen dus ik heb hem uitgenodigd om te kijken of het allemaal mogelijk zou zijn. Ik wou namelijk ook spotjes in mijn plafond om het allemaal een stuk moderner te maken. spanplafond

Toen hij langskwam verzekerde hij mij dat het geen probleem zou zijn en heeft mij toen het visite kaartje gegeven van een bedrijf dat hier goed in is. Het bedrijf heet HMD Spanplafonds. Ik besloot dit bedrijf op te bellen om een beetje een overzicht te krijgen van de mogelijke kosten.

Tijdens het gesprek heb ik uitgelegd hoe het zat en dat het waarschijnlijk kon. Ik heb ook uitgelegd wat mijn specifieke eisen waren en wat de afmetingen zouden zijn. Aan de hand hiervan heb ik offerte ontvangen die mij heel erg aansprak.

Over twee weken wordt het plafond geplaatst en ik kan niet wachten tot het eindelijk af is!