Dermalogica

dermalogica-skin-smoothing-cream-100-ml

Dermalogica weet dat je al vanaf een jonge leeftijd al moet denken aan de gezondheid van je huid. Op deze manier weet je huid zich later beter te verweren tegen schadelijke invloeden die huidveroudering veroorzaken. De jonge huid heeft vaak een andere verzorging nodig dan de oudere huid. Over het algemeen heeft de jonge huid meer overtollig talg doordat de hormoonhuishouding van jongeren nog niet helemaal in balans is. Dit overtollige talg kan puistjes, mee-eters en onderhuidse ontstekingen veroorzaken en hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. 

dermalogica-special-cleansing-gel-250-ml

Gelukkig is er de Dermalogica Clear Start productlijn. Deze lijn pakt onzuiverheden aan en is dé weg naar een gezonde en zuivere huid. De productlijn introduceert een drie stappen programma om je huid in balans te brengen. Stap één is het reinigen van je huid. Overtollig talg, make-up restjes en vuil dienen van de huid te zijn gehaald voordat je andere verzorgingsproducten aanbrengt. De tweede stap is het gebruiken van een product dat effectief overtollig talg verwijderd en puistjes helpt verwijderen. De laatste stap is het gebruik van een dag- of nachtcrème die de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en de huid intensief weet te voeden. 

Alle producten om dit stappenplan uit te voeren zijn natuurlijk bij Beautyfashionshop te verkrijgen. Voor stap één, het reinigen van de huid, is er de Dermalogica Breakout Clearing Foaming Wash. Deze gezichtsreiniger bevat sinaasappelschil en Tea Tree die de huid verfrissen. Salicylzuur verwijdert dode huidcellen en talg dat kan uitgroeien tot puistjes. De Foaming Wash droogt de huid niet uit en geef je huid nieuwe energie. Voor stap twee is er de Dermalogica Breakout Clearing All Over Toner. Dit product spray je over heel het gezicht en nek en laat je vervolgens goed intrekken. Overtollig talg, puistjes en mee-eters worden verwijderd en plantaardige oliën zorgen voor een verfrissend effect. Tot slot is de Dermalogica Oil Clearing Matte Mositurizer SPF15 een goed product om in de ochtend aan te brengen. De UV-filter beschermt je huid tegen de schadelijke invloeden van de zon. De crème weet de huid te hydrateren terwijl glimmen wordt voorkomen. Een fantastische crème voor de jonge, onzuivere huid. 

dermalogica

Je shopt Dermalogica altijd voor een scherpe prijs bij Beautyfashionshop. Wij bieden verschillende productlijnen aan van het kwalitatieve huidverbeteringsmerk. Maar ook voor andere huidverzorgingsmerken, make-up en parfum is Beautyfashionshop dé online webshop voor jou. Bij ons geniet je namelijk altijd van een lage prijs en de leukste aanbiedingen.