Activiteiten op de Veluwe

veluwe

Ben jij toe aan een lekkere vakantie met je familie? Dan is een dag, weekend of misschien week op de Veluwe jouw oplossing. Met veel traditionele Hollandse activiteiten is er genoeg te doen voor de hele familie, voor jong en oud. Leuke activiteiten op de Veluwe zijn er genoeg.

Activiteiten

Er zijn veel leuke activiteiten op de Veluwe. Zo kun je op bezoek bij een lokale aardbeienkwekerij voor de lekkerste aardbeien en een ga je mee in een interessante rondleiding van de kwekerij. Is die kwekerij toch niet voor jou neergelegd? Misschien wil jij dan gezellig met de familie gaan koe knuffelen? Deze activiteit staat bekend voor een rustgevende en relaxerende ervaring. Liever geen koeien knuffelen? Dan kun je ook op traditionele huifkartocht. Je kunt kiezen om gezellig met anderen in een kar te gaan zitten of zelf een huifkar/dafje af te huren. Met een prachtige tocht door het Kroondomein het Loo in de Veluwe.

veluwe

Wil jij liever iets van een hands-on ervaring? Dan is het geen probleem, geniet van een dag laser gamen met vrienden en familie. Jij kiest samen de regels en het is perfect geschikt voor familie, kinderfeestjes en personeelsfeesten. Liever geen lasergamen? Dan kun je ook nog kiezen voor bijvoorbeeld een dag boogschieten. Deze nieuwe teamsport is geweldig voor iedereen. Met een handboog en speciale veilige peilen ga je dan in twee teams de strijd met elkaar aan. Heb jij ondertussen al een leuke activiteit gevonden op de Veluwe? Wacht niet langer en geniet dan van een lekker dagje uit.