Heb jij veel kennis over rode wijn?

Rode wijn

Ik ben zelf een enorme liefhebber van wijn. Ik drink het dan ook het liefst de hele dag. Dit kan natuurlijk ook niet. Dus doe ik het dan ook alleen maar in het weekend. Toevallig komen er dit weekend twee oude studiegenoten van mij langs. Wij proberen dan ook om de vier maanden eens met elkaar af te spreken om elkaar weer op de hoogte te brengen van wat er allemaal in ons leven speelt. Vooral ook omdat we allemaal in een andere stad wonen.

Rode wijnZo werd ik laatst door mijn moeder geattendeerd op de volgende website, namelijk die van 247wijnshop.nl. Omdat mijn aankoop hier zo goed bevallen was, wil ik deze dan ook met jullie delen.

Goede webshop met veel keuze

Ik was zelf eigenlijk wel verbaasd hoe mijn moeder zelf aan deze website kwam. Vooral dus omdat zij niet echt van het online shoppen is. Maar als het om wijn gaat, weet ze dus wel hoe het moet. Wanneer je zelf naar de site van 24/7 gaat zul je zien dat je linksboven een filter optie hebt. Deze werkt dan ook heel eenvoudig en zo heb je snel gevonden waar je naar op zoek bent. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar rode wijn hebben zij hier dan ook verschillende soorten in. Allemaal met hun eigen karakter zoals ze dat noemen. Dus hopelijk geven jullie deze webshop dan ook eens een kans.