Zoektocht naar een hip geboortekaartje

Als je zwanger bent zweef je op de wolken toch? Nu dat ik het weet dat een zwangerschap een leuke tijd is om mee te mogen maken weet ik ook heel goed hoe leuk het is als je de kleine in je armen kan vasthouden! Een periode van negen maanden is erg leuk maar wel erg lang, althans ik was na ongeveer acht maanden er helemaal klaar mee….

Doordat onze zoon nu geboren is wil ik dit aan iedereen laten weten, met een hip geboortekaartje weet ik zeker dat ik iedereen snel kan bereiken! Maar waar kan ik een geboortekaartje vinden? Vind het wel belangrijk dat er een kaartje komt die van goede kwaliteit is…. Door te zoeken op het internet krijg je een tal van bedrijven te zien, echter stak er een bedrijf met kop en schouders bovenuit! Bij kissgeboortekaartjes.nl kan je namelijk gemakkelijk een kaartje ontwerpen en deze vervolgens laten bezorgen bij je op locatie. 

1441956878.7281

Dit hebben wij dan ook direct gedaan en het laten bezorgen! Als eerste ontvang je een proefdruk zodat je met je eigen ogen kan bekijken hoe de kwaliteit is alvorens de rest wordt bedrukt.