Zelf een geboortekaartje ontwerpen

zelf geboortekaartje ontwerpen

Wat dacht je van zelf een geboortekaartje ontwerpen? Dit zei mijn vriendin toen ik haar vroeg waar ik een bijzonder kaartje kan vinden voor onze dochter. Een geboorteaankondiging moet speciaal zijn ben ik van mening. Daarom wil ik net zo lang zoeken tot ik hiervoor het beste adres heb vertelde ik haar. Omdat zij moeder is van drie kinderen en voor haar jongste zo’n leuk kaartje had gestuurd wilde ik eigenlijk weten waar zij deze had besteld. Zij attendeerde mij op Kissgeboortekaartjes.nl en samen zijn wij direct naar deze website gesurft.

zelf geboortekaartje ontwerpen

Zelfs de kraamvisite is enthousiast over de kaart

Hier vond ik een categorie: zelf geboortekaartje ontwerpen. Dit sprak mij erg aan en ik ben direct gaan ontwerpen. De babykamer is al helemaal klaar en de kleuren en de beren die in de kamer zijn, wil ik ook in de kaart terug laten komen. Dankzij de eenvoudig te gebruiken ontwerptool is het voor een ieder mogelijk om zelf de mooiste geboorteaankondiging te maken. 

Onze dochter is nu twee maanden geleden geboren. Er komen nog steeds mensen op kraamvisite. Bijna iedereen gaf de complimenten over het kaartje die zij hebben ontvangen. Dus dit zijn vele complimenten voor Kiss Geboortekaartjes.