Online een naamborden maken

uniek-naambord-1-8-13-met-slogan

rvs-bordDe voortuin en achtertuin van mijn huis had ik opnieuw laten doen. Toen alles af was wilde ik voor in de voortuin een leuk naambord maken. In het begin wilde ik dit echt zelf met de hand gaan doen, maar toen ik had uitgerekend welke materialen ik nodig zou gaan hebben was ik van gedachten verandert.

Goedkoper online

Voor hetzelfde bedrag kon ik online een naambord maken. Op verschillende websites kon ik kiezen uit standaard naamborden en deze kon ik dan zelf bewerken. De website van Unieknaambord.nl beviel mij het beste door het grote aanbod.

Toen ik op de website een naambord had uitgekozen, kon ik aan de slag gaan. Mijn huisnummer en de namen had ik op het naambord gezet. Wat ik heel erg leuk vond, was dat ik ook nog een leuk figuurtje op het naambord kon laten zetten.

Op het moment dat ik tevreden was met het naambord heb ik de bestelling gelijk geplaatst. De prijs van het naambord was zelfs nog goedkoper dan ik in het begin had verwacht.

Via de post kreeg ik het naambord binnen. Gelukkig was het naambord stevig verpakt, zodat er niks mee kon gebeuren. Het naambord heb ik mooi naast de deur gehangen!