Een scriptie na laten kijken spelling?

Kun jij jouw scriptie na laten kijken spelling of weet jij goed hoe dat de Nederlandse taal geschreven wordt? Het lijkt op zich erg lastig om foutloos Nederlands te schrijven. Al ben ik van mening dat een extra controle nooit fout is toch?

Nadat ik mijn opdracht te horen had gekregen voor mijn examen, ben ik hier ook direct mee aan de slag gegaan. Tot mijn verbazing had ik mijn opdracht binnen een paar dagen af en hoefde ik hem alleen nog maar in te leveren. Nu dat het een examen opdracht is wilde ik er zeker van zijn dat het ook correct Nederlands is en bij fouten ook geen minpunten krijgt.

download

Expertise gezocht

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij van dienst kon zijn. Zelf wist ik al wel dat er voldoende bedrijven te vinden zijn die mij kunnen helpen. Alleen vond ik de kosten wat ik had gezien op het internet mij te prijzig. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van scriptiementor.nl. Hier waren de kosten een stuk lager. Zodoende heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf mijn scriptie in te leveren zodat zij het kunnen controleren.