De passende opleiding volgen voor jouw situatie

Ben jij ook op een moment gekomen dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging? Even een totale carrièreswitch maken, omdat je iets anders wil doen of omdat je je oude baan niet meer kunt vervullen? Dan kun je een passende opleiding volgen bij Fabius. Fabius is de opleider voor iedereen die een nieuwe carrière wil gaan maken in de administratieve sector, de boekhouding of een andere ondersteunende functie op kantoor. Wat de reden dan ook is waarom je dan ook een andere baan wil hebben, bij Fabius kun je ervoor zorgen dat je de juiste papieren hebt om deze baan te verwezenlijken.

Verschillende programma’s

Iedereen die van plan is om zich om te laten scholen naar een van de vele uiteenlopende functies in het bedrijfsleven is bij Fabius aan het juiste adres. Voor de opleidingen die hier gegeven worden heb je geen vooropleiding nodig en het maakt ook niet uit om wat voor reden je jezelf om wil laten scholen. Er zijn veel gewone opleidingen, maar ook als je van plan te re-integreren na bijvoorbeeld een langdurig ziekbed ben je hier bij Fabius op de juiste plek. Na het slagen voor de opleiding ontvang je een erkend diploma dat gelijk staat aan een voltijd mbo-diploma.

Passend bij hoe jij wil leren

De opleidingen van Fabius zijn eenvoudig met je dagelijks leven te combineren. In de meeste gevallen volg je de opleidingen tussen de 30 en 40 weken en ga je slechts één keer per week een paar uur naar de leslocatie toe om te studeren. Je kunt zelf bepalen wanneer je begint met je lessen en wanneer je deze lessen hebt, waardoor je het leren met werk, privé en andere zaken eenvoudig kunt combineren. Daarbij komt dat de leslocaties van Fabius verspreid zijn over heel het land, waardoor er altijd wel een leslocatie bij jou in de buurt zit. Via Fabius je opleiding volgen brengt alleen maar voordelen, waardoor je geen goede reden kunt hebben om het niet te doen.