Rijles Geleen, een grote kans van slagen

Tip: Rijles Geleen! Waarschijnlijk heb je er al jaren op gewacht, dat ene moment dat jij je eerste rijles mag gaan nemen. Hoewel je natuurlijk best nieuwsgierig bent naar die eerste rijles, gaat het je hoogst waarschijnlijk, net als ik destijds vooral om dat felbegeerde rijbewijs, zodat je eindelijk minder afhankelijk bent van anderen. Om snel je rijbewijs te halen is het verstandig om goed uit te zoeken, waar je het beste je rijlessen kunt volgen.
download-1
Ik droomde er destijds van om in één keer te slagen voor mijn rijbewijs, maar helaas bleef het bij een droom en behoorde ik tot die 51% van de cursisten over geheel Nederland die niet tijdens haar eerste examen slaagt. Niet overal in Nederland ligt dit gemiddelde zo laag. Zo blijkt dat van alle cursisten die rijles hebben in Geleen, maar liefst 80% tijdens zijn eerste examen slaagt.

Unieke lesmethode
De grote slagingskans in Geleen heeft te maken met een unieke lesmethode die daar wordt toegepast. Deze lesmethode is dertig jaar geleden ontwikkeld door Frans-Bert Ruber en is door jaren heen steeds aangepast aan de nieuwe ontwikkelingen en regels van het CBR.