Wat een mooi huwelijkskado!

Huwelijkskado

Ben jij op zoek naar een origineel huwelijkskado? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken op de website: pianistbreda.nl. De reden hiervan is omdat ik inmiddels een zeer tevreden klant ben van dit bedrijf. Je kunt namelijk een persoonlijk lied laten schrijven voor je eigen bruiloft of om iemand hiermee te verrassen. Dit laatste heb ik gedaan. Mijn liefste vriendin is getrouwd en omdat zij echt een bijzonder persoon is die al veel met haar man heeft meegemaakt, had ik voldoende stof om dit in een mooi lied te verwerken.

Huwelijkskado

Dit is een adres om te onthouden

Dit huwelijkskado is dan ook erg gewaardeerd op de trouwdag. Zij werden er zelfs emotioneel van. Het is dan ook erg goed en mooi uitgevoerd door Vincent Boot en Kitty Valk! Deze aanrader mocht daarom niet op dit blog ontbreken. Want wat je hiervoor krijgt is onbetaalbaar terwijl je dit voor een zeer lage prijs kunt realiseren. Er wordt namelijk goed naar je geluisterd en dit wordt uiteindelijk jouw gewenste stijl ontworpen en uitgevoerd. Daarom is dit beslist een adres om te onthouden. 

Dit moment is een moment die mijn vriendin en haar man niet meer zullen vergeten. Het werd dan ook zeer gewaardeerd toen ik met deze verrassing kwam.