Outdoor tafeltennistafel

Ik ben al een lange tijd op zoek naar een outdoor tafeltennistafel. Wij hebben recent onze tuin gerenoveerd en nu dat er ruimte genoeg is wilde ik maar al te graag een tafeltennistafel aanschaffen voor de kinderen. Helaas heb ik het in de winkel maar niet kunnen vinden waardoor ik de hoop gevestigd heb op het internet….

afgeronde-groene-tafeltennistafels-van-beton-p1

Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen er een lange tijd plezier mee kunnen beleven ongeacht hoe dat het weer buiten is. Nu dat ik op het internet ben gaan zoeken naar een tafel zodat ze kunnen spelen ben ik terecht gekomen op de website van HeBlad. Hier hadden ze diverse tafels in het assortiment waaruit je gerust kon kiezen. Nu had ik natuurlijk een tal van eisen aangezien onze jongste dochter ook graag wilt spelen, zit er niet op te wachten dat er bijvoorbeeld scherpe randen aan zitten.

Doordat ik telefonisch contact heb gezocht met hun en diverse vragen gesteld heb, wisten ze alle antwoorden correct te beantwoorden. Ik heb er dan ook meteen voor gekozen om te bestellen in de hoop dat ze het zo snel mogelijk komen bezorgen.