Aanvraag kredietinfo bij CBMK

Voordat je een grote opdracht van een klant aanneemt, is het verstandig om een aanvraag kredietinfo in te dienen. Want met en grote opdracht is veel geld gemoeid. Als bedrijf kun je niet zomaar het risico nemen dat jouw klant niet kredietwaardig is. Als andere bedrijven in het verleden negatieve betaalervaringen hebben met zo’n klant, is het goed om gewaarschuwd te zijn. Een aanvraag kredietinfo bij CBMK is eenvoudig online te versturen. De professionele adviseurs van CBMK nemen snel contact met je op. Zij bespreken welke kredietinfo je wilt hebben en wat je met de informatie gaat doen.

Eerste aanvraag kredietinfo is gratis

Bij een aanvraag kredietinfo wordt een kredietrapport opgesteld. Daarin is te lezen wat de meest recente jaarcijfers zijn van de betreffende klant. Soms is er kadastrale informatie te vinden en meestal kun je ook lezen hoe die klant omgaat met het betalen van facturen. Als er geen bijzonderheden te vinden zijn is dat een goed teken. Dat betekent dat die klant in het verleden nooit betrokken is geweest bij financiële misstanden. Toch is je aanvraag kredietinfo niet voor niets geweest. Want dan weet je dat er geen belemmeringen zijn om met deze klant in zee te gaan.

Elk bedrijf wordt doorgelicht

Door middel van een aanvraag kredietinfo kunnen de gegevens van meer dan 300 miljoen bedrijven van over de hele wereld worden opgevraagd. Dat is een heel eenvoudige en handige methode om de risico’s te beperken. Want van klanten die hun rekeningen niet of zeer traag betalen neem je geen opdrachten aan. Als je zelf niet voldoende kennis hebt om de aanvraag kredietinfo te interpreteren kun je ook daar hulp bij krijgen van CBMK. De professionals zijn bereid om de opgevraagde gegevens te bekijken en jou daar een passend advies bij te geven.