Laat een professioneel logo maken voor je bedrijf

Een bedrijf heeft een logo nodig om herkenbaar te zijn voor klanten. Een logo kun je zelf ontwerpen maar om het professioneel te laten ogen is het verstandig dit door een bedrijf te laten doen dat erin gespecialiseerd is.

Drie conceptlogo’s om uit de kiezen

Bij VrijdagOnline kunnen ze een goed logo voor je onderneming maken. Ze houden hierbij rekening met jouw wensen en voorkeuren en maken een logo dat bij je bedrijf past. Je krijgt drie concepten waaruit je een keuze kunt maken. Er kunnen ook aanpassingen gedaan worden zodat het logo helemaal naar je zin is. Is het logo eenmaal naar je zin dan wordt het definitief gemaakt. Een logo kun je al binnen een week in huis hebben zodat je er meteen mee aan de slag kunt.


Zelf eigenaar van het logo

Jij wordt als ondernemer zelf eigenaar van het logo en kunt er dus mee doen wat je wilt. Je kunt het bijvoorbeeld op bepaalde producten laten drukken of ervoor kiezen het voor je huisstijl of website te gebruiken. Een goed logo sluit naadloos aan bij je onderneming en laat duidelijk aan de klanten zien waar je bedrijf voor staat en wat je verkoopt.


Informatie en offerte aanvragen

Een logo kost wat maar dan heb je ook wat. Als het goed door klanten herkend wordt betekent dit een grotere naamsbekendheid en kan dit je ook meer klanten opleveren. Als je een logo wilt laten ontwerpen is het zinvol altijd eerst even contact op te nemen met de ontwerper. Bij VrijdagOnline kun je dit telefonisch of via de mail doen of het contactformulier invullen dat je op de website vindt. Informeer ook altijd naar de prijs zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.