Wat vind je bij de grootste dartwinkel van Nederland?

Ben je een professionele darter, of gooi je graag een pijltje in de kroeg, dan kan je voor jouw specifieke behoeften aan dartartikelen terecht in een dartwinkel. Makkelijker nog, dit kan tegenwoordig snel online waarmee je binnen een paar klikken de juiste items vindt. Zowel voor de beginnende als gevorderde speler vind je eenvoudig de artikelen die geschikt zijn. Met een handig navigatiemenu kan je op de productcategorie zoeken en daarbij filteren op merk, materiaal, thema, maat en kleur.


Het assortiment

Op dartshopper.nl vind je een uitgebreid assortiment aan dartartikelen. Op deze site kun je  dartborden, dartpijlen, dartmatten, scoreborden, cabinetten, flights shafts en wallets vinden. Bovendien zijn de nieuwste collecties van de welbekende dartmerken altijd direct beschikbaar. De merken die vertegenwoordigd worden zijn Bull’s Winmau, Unicorn, Target en. XQmax. Ook kan je dartartikelen van bekende spelers vinden. Denk daarbij aan spelers als  Phil Taylor, Michael van Gerwen, Gary Anderson, Raymond van Barneveld en Dave Chisnall. Er komen regelmatig nieuwe spelersartikelen beschikbaar, gezien vele professionele spelers bijvoorbeeld steeds nieuwe dartpijlen ontwikkelen met hun sponsors.


Kortingen en deals

De website biedt een handige sale pagina, waarop alle kortingen en deals worden weergegeven. Alle artikelen die zichtbaar zijn op de sale pagina, zijn dan ook in de aanbieding. Vooral bij de start en tijdens het dartseizoen, kun je hier de beste deals vinden. Dit is ideaal voor de koopjesjager of de darter met een kleiner budget.


Levering van de producten

Deze online dartwinkel levert de artikelen in Nederland en België. Daarnaast zijn er ook een speciale Duitse shop en een internationale shop beschikbaar. Bij voorraadartikelen worden deze de volgende dag geleverd, indien voor 22.00u besteld. Bij artikelen die niet op voorraad zijn duurt dit 1-3 werkdagen.