Wist jij al dat internet op de camping ook mogelijk is?

internet

internet

Goede oplossing

Hebben jullie al gehoord van deze oplossing om internet op de camping te krijgen? Het is erg eenvoudig. Je kunt namelijk een nieuwe simkaart kopen waarmee jij ook internet op de camping in het buitenland kunt gebruiken. Je betaalt hiermee namelijk een vast bedrag en hoeft daarom niet bang te zijn voor hoge kosten! Wij weten allemaal dat de wifi op een camping vaak niet geweldig is en een internet cafe kan ver weg zitten.

Als jij graag internet gebruikt is het een goede oplossing. Zelf wilde ik het ook aanschaffen, maar niet zodat de kinderen de hele dag met hun telefoons bezig zouden zijn! Wij hebben daarom afgesproken dat wij een internet simkaart in de iPad zouden doen, zodat wij het allemaal kunnen gebruiken en dan voornamelijk om samen spelletjes te spelen! Dat leek mij een goede oplossing. Wij hebben daar uiteindelijk erg veel plezier van gehad. Natuurlijk hebben wij heerlijk genoten op de camping, met of zonder internet!

Toch raad ik dit aan iedereen aan, of je nou kinderen hebt of niet. Internet is ontzettend handig en wij kunnen bijna niet meer zonder. Voordelig internet in het buitenland is dus zeker een aanrader.