Houd je kennis op het gebied van BHV up-to-date

Bedrijfshulpverlening, meestal afgekort tot BHV, is belangrijk om de veiligheid in je pand te kunnen blijven garanderen. De kennis om ervoor te zorgen dat iedereen op een veilige manier aan de slag kan blijven gaan met zijn of haar werkzaamheden moet wel actueel blijven, zodat je op ieder moment dat er een calamiteit of ongeval is ontstaan de juiste dienst kan verlenen. Om deze reden moet je een BHV herhalingscursus doen. Door de BHV herhaling blijft je kennis op het gebied van bedrijfshulpverlening op peil en hoef je niet te lang na te denken om je activiteiten uit te voeren, dan wel dat je iets verkeerds doet. Deze BHV herhaling doe je eenvoudig via G4S, waardoor je in één dagdeel tijd al de verlenging van je certificaat in je bezit hebt.

Twee soorten BHV herhaling

Bij G4S kun je twee soorten BHV herhalingscursussen doen. Dit zijn dezelfde cursussen als die je ook gewoon bij G4S kunt volgen. Het gaat hierbij om de basiscursus en de herhaling Brand, Alarmeren, Ontruimen en Communicatie. In de herhaling basis BHV krijg je een korte uitleg van de standaard werkzaamheden als BHV en hoe je moet werken met een AED. Bij de herhaling Brand, Alarmeren, Ontruimen en Communiceren gaat het met name om het herhalen van de praktijkopdrachten en veel minder over of je de theorie nog weet. Welke herhaling BHV je nodig hebt hangt af van de cursus die je al hebt afgerond.

Binnen één dag

Om je certificaat te verlengen volg je de herhaling BHV die past bij jouw diploma. Deze herhalingscursus duurt slechts één dagdeel, waardoor je binnen een zeer geringe tijd je training behaald hebt. De informatie die je in de cursus krijgt is ook niet nieuw, omdat het slechts een opfrisser is van je kennis. Na deze herhalingscursus is je certificaat weer een jaar langer geldig. Als je je BHV cursus moet herhalen, doe dat dan bij G4S, omdat hier ervaren professionele instructeurs je helpen je kennis weer up-to-date te krijgen.