Ontzettend goede makelaar Capelle aan den Ijssel

logo

overloopSinds kort ben ik aan het overwegen om een ander huis te kopen. Deze keer wil ik verhuizen naar een huis waar ik ook echt oud kan worden. Het huis waar ik nu in woon is wel heel erg fijn, maar ik mis toch de natuur om mijn huis heen. Om deze redenen en een aantal andere ben ik op zoek gegaan naar een nieuw huis.

Op zoek naar een makelaar

Voordat ik kon gaan beslissen hoeveel het huis zou mogen kosten wilde ik eerst weten hoeveel mijn huidige huis op ging brengen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een makelaar Capelle aan den IJssel. Via het internet heb ik een hele goede makelaar Capelle aan den IJssel gevonden.

De makelaar die ik had gevonden is bij mij langs geweest om te kijken naar mijn huis en wat het ongeveer ging opbrengen. Volgens de makelaar zou mijn huis goed en makkelijk te verkopen zijn en daarom besloot ik het huis in de verkoop te zetten. Dezelfde makelaar is voor mij ook op zoek geweest naar een nieuwe woning.

Binnenkort heb ik een aantal bezichtigingen en ik ben heel erg benieuwd. Zelf heb ik binnenkort ook een aantal veelbelovende bezichtigingen!