Volg een cursus interieurstylist Tilburg

interieurstylist Tilburg

Lees hier alles over de interieurstylist Tilburg. Lijkt het jou wat om jouw eigen woning te restylen, een ander look geven, of helemaal een andere inrichting te geven, dan is deze blog wellicht interessant voor jou. Nienke van Rooij is styliste en geeft vaak advies over interieur inrichting, zowel voor de zakelijke klant, maar ook voor de particulier. Omdat zij dit vak al langer doet, weet zij precies van een kleine ruimte een sfeervolle ruimte te maken. Door een paar details toe te voegen of juist weg te laten kan zij al gezelligheid en/of ruimte creëren.

Volg ook de cursus voor interieurstylist Tilburg

Het leuke is dat zij ook de mogelijkheid geeft om jouw dit inzicht en veel meer te leren. In een 3-daagse cursus is het mogelijk om zelf een eigen interieurplan te gaan maken. Stap voor stap wordt er in deze cursus uitleg gegeven over het maken van een moodboard en nog veel meer.

In plaats van een bedrijf in te schakelen om jouw interieur onder de loep te nemen is het nu mogelijk om deze taak zelf op te pakken. Hoe leuk kan het zijn om het zelf aan te pakken, maar het is natuurlijk ook wel makkelijk om hiervoor gewoon Nienke de Rooij in te schakelen.