Samen met vriendinnen gaan wij naar de make up workshop Tilburg

Wat is er nu leuker dan samen met een paar vriendinnen naar een make up workshop Tilburg te gaan. Zo hebben wij een afspraak gemaakt bij een van de professionele schoonheidsspecialistes van beautysalon Artinails & Beauty. Tijdens deze workshop wordt er gebruik gemaakt  van producten van het merk PUPA. Iedereen wordt opgemaakt en er wordt bekeken welke producten het beste bij je passen. Op deze manier kan je uittesten welke make-up style het beste bij je past. Omdat ik mijzelf bijna nooit op maak ben ik best wel benieuwd wat make-up voor mij kan betekenen.  make up workshop Tilburg

Een zeer gezellige make-up avond

Samen met mijn vriendinnen hadden wij op een donderdag de afspraak gemaakt voor de workshop. Omdat wij allemaal een andere style gebruiken waren wij best wel nieuwsgierig naar het resultaat. De schoonheidsspecialistes namen er echt de tijd voor en lieten ons goed de verschillen zien qua producten maar ook qua huidtypen.

Helaas was deze workshop heel snel voorbij, maar met veel informatie en mooie make-up op gingen wij naar huis. Maar wij gingen niet eerder naar huis voordat wij opnieuw een afspraak bij deze salon hadden gemaakt voor een schoonheidsbehandeling, ook dit wilden wij eens een keer ervaren hoe dat is.