Dankzij Realgen mijn concurrentie weer de baas

Met behulp van Realgen ben ik mijn concurrentie weer te slim af. Ik run een bedrijf voor het schoonmaken voor auto’s. Lange tijd was ik de drukst bezochte plek in mijn omgeving. Ik doe dit al erg lang, en weet precies wat er voor nodig is om de boel goed schoon te maken. Een jonge concurrent van me begon een jaar terug langzaam veel meer klanten te krijgen dan ik had. Was dit door zijn service? Met mijn auto ging ik er langs om te kijken hoe ze het deden. Omdat ik niet het idee had dat het aan de service lag, ging ik zoeken. Hoe deden ze dit? Toen kwam ik er via via achter dat ze een marketing bureau hadden ingeschakeld.

De keuze

Ik stond toen voor een keuze. Ga ik hetzelfde doen? Of probeer ik het op een andere manier te winnen. Bellen kan geen kwaad toch? Met die gedachte belde ik Realgen op. Ze gaven aan me vrij eenvoudig te kunnen helpen. Het opzetten van een website kon snel gebeuren. De kosten vielen me erg mee. Omdat ik er nog genoeg ruimte voor had in mijn budget, besloot ik het te proberen.

Resultaat

Binnen een paar maanden kreeg ik ineens veel meer telefoontjes en bezoekers. De website leek enorm te helpen. Ik had het niet verwacht. Zoeken echt zoveel mensen ook een car cleaning op internet? Het leek er in ieder geval wel op. Nu ik weet hoe makkelijk het is, en hoe goed het werkt, denk ik wel eens. Ik had dit veel eerder moeten doen. Na een periode van een half jaar ben ik weer de drukste car cleaning in de omgeving!