Kunststof zagen door Heku

heku

 

Voor een projectje bij mij thuis moest ik kunststof zagen. Het was de bedoeling dat de kunststof in een bepaalde vorm werd gezaagd. De kunststof moest namelijk in de goede vorm gezaagd worden, omdat ik zelf een ontwerp had gemaakt voor bij mij thuis. Mijn pogingen tot kunststof zagen liep niet helemaal goed af en daarom ging ik op zoek naar een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is.

Heku

cnc-afwerken-382Een vriend van mij vertelde dat hij ooit met een bedrijf had samengewerkt dat van alles deed met kunststof en dus ook het buigen hiervan. Het bedrijf heet Heku en daar heb ik contact mee opgenomen. Op de website had ik namelijk al het een en ander gelezen, maar ik wilde toch wat meer informatie hebben. Er werd mij verteld dat ik een mail moest sturen met de informatie zoals afmetingen en dat aan de hand daarvan een prijs kon worden afgesproken.

Dezelfde dag heb ik het mailtje eruit gedaan en een uur later kreeg ik alweer een bericht met de prijs. Het beviel mij wel en daarom heb ik besloten om er langs te gaan om te kijken welke soort kunststof het beste bij mijn ontwerp past.