Dr. vogel rustgevend tegen emotionele disbalans

Van een klein beetje spanning krijgen we meestal niks, maar wanneer we teveel stress ervaren, kan dit een negatief effect hebben op onze gezondheid. Naast een breed scala aan fysieke klachten kunnen we ook te maken krijgen met stemmingswisselingen, prikkelbaarheid en een slecht humeur.
shop3773100.logo.0.logo_cv

Maatschappelijke druk

Dr Vogel begrijpt dat onze maatschappij ons dwingt druk te zijn en ons druk te voelen. Dr Vogel heeft daarom twee natuurlijke rustgevende middelen ontworpen. Dit zijn allebei doosjes met tabletten, met het doel om weer in balans te komen.

Passiflora Rustgevend Extra Sterk

Wanneer je start met dr vogel rustgevend, merk je snel resultaat. Dit komt door de goede combinatie van rustgevende ingrediënten. Deze tabletten zijn bedoeld voor innerlijke onrust in stressvolle tijden. Ook kunnen deze tabletten goed van pas komen bij examenstress. Doordat dit product 100% natuurlijk is, kun je op ieder moment stoppen.

Passiflora Rustgevend Emotionele Balans

Dit product bevat verschillende kruiden en mineralen. Voor het creëren van innerlijke rust, is er passiebloem toegevoegd. Citroenmelisse en Valeriaan helpen goed om stemmingswisselingen te baas te zijn. Magnesiumcitraat laat zich goed opnemen door ons lichaam en gaat prikkelbaarheid en vermoeidheid uit de weg.