Vacatures van anios

Heb jij net je diploma geneeskunde op zak en ben je opzoek naar vacatures van anios? Misschien kan je dan wel werken bij Spijtenburg.

Dit bedrijf is perfect voor jou als jij: nog niet weet wat je wilt doen, werkervaring wilt opdoen, kijken welk specialismen bij jou past of als je nog niet weet of je bent toegelaten tot een opleiding. Het is namelijk zo dat jij bij dit bedrijf veel verschillende kanten op kan op het gebied van zorg.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn veel Vacatures van anios dus ook veel verschillende mogelijkheden. Je kan er namelijk voor kiezen om je te specialiseren in bijvoorbeeld psychiatrie, ouderengeneeskunde of verslavingszorg. Ook kan je een vacature ANIOS binnen de SEH, cardiologie, algemene geneeskunde of crisisdienst proberen. Er zijn dus heel veel keuzes en dus ook veel mogelijkheden om je later te specialiseren.

Opleiding

Bij sommige van deze vacatures bieden ze een goede opstap naar een opleiding, hier kan je een andere richting in of je specialiseren. Er zijn verschillende doorstroom mogelijkheden zoals psychiatrie, huisarts of specialist ouderengeneeskunde. Dit zijn een paar voorbeelden van de verschillende mogelijkheden.

Voor verdere vragen kan je natuurlijk altijd bellen of een e-mail sturen. Ook kan je natuurlijk een kijkje nemen op de website.