Zelf mediteren leren?

Iedereen heeft het in zich maar ben je bereidt om het ook te leren?  Ik spreek in dit geval over het mediteren leren aangezien het goed is voor je lichaam en geest. Door middel van een goede instructie te krijgen van een expert op dit gebied kan je ervoor zorgen dat jouw lichaam de nodige rust krijgt die het verdient. 

Een leven vol stress en paniek kan ervoor zorgen dat je er uiteindelijk zelf aan onderdoor gaat, neem aan dat je hier niet op zit te wachten toch? Door op de website van nl.tm.org te kijken kan jij je hier aanmelden om een soortgelijke cursus te krijgen. Met deze training zorg je er als het ware voor dat jij op de juiste manier een meditatie krijgt en deze ook thuis kan uitvoeren. Hiermee vergroot je de kans op meer rust in lichaam en geest.

4

Ik wilde namelijk ook maar al te graag een meditatie les volgen en heb me aangemeld bij hun. Door middel van het meedoen tijdens deze meditatie voelde ik me een stuk beter. Mijn gedachten waren niet meer op het werk gericht maar meer naar het thuis front en dat voelde wel enorm goed aan.