Biologisch gedroogd fruit voor mijn kinderen

Biologisch gedroogd fruit

Mijn 2 dochters van 4 zijn dol op biologisch gedroogd fruit. Ik ben erg bewust bezig met onze voeding en wil daarom snoep zo veel mogelijk vermijden. Dit is een goed alternatief wat ze ook nog eens onwijs lekker vinden, omdat het ook die zoete smaak heeft. Ik geef ze vaak een klein zakje ervan mee naar school.

ZoektochtBiologisch gedroogd fruit

In de supermarkt is biologisch gedroogd fruit moeilijk te vinden. Vaak is er suiker aan toegevoegd, waardoor het toch nog niet gezond is. En als dit niet zo is, dan is het vaak mega duur. Dat vind ik zonde van mijn geld, want wanneer je het zelf maakt is het helemaal niet duur. Wel is het erg moeilijk om het zelf te maken, want hier heb je een speciale oven voor nodig. Daarom heb ik nu de perfecte optie gevonden, namelijk online bestellen bij Ben Evers.

Over de site

Ben Evers is een webshop waar je alleen maar biologisch eten kunt kopen. Het assortiment is heel erg uitgebreid, waardoor je er bijna alles kunt vinden (behalve verse producten). De verzendkosten zijn erg laag en je hebt jouw bestelling al binnen een aantal dagen in huis. Neem snel een kijkje om te zien wat er voor jou bij zit!