Mijn mooiste dames leren jas

jas

Ik wil graag iets kwijt over mijn nieuwe dames leren jas. Ik heb namelijk een adres gevonden namelijk, my-versano.com. Wanneer je hier op kijkt dan zal je al snel zien waarom ik zo enthousiast ben over dit adres.

Enfin, omdat ik een aantal kilo’s ben afgevallen had ik een goed excuus om mijn jassen te vervangen voor twee maten kleiner. Daarom heb ik ook echt de tijd genomen om op zoek te gaan naar die perfecte jas. Toen ik My Versano had gevonden, ben ik door de ruime keuze die ik hier aantrof, niet meer op het idee om nog elders te willen kijken. 

dames leren jas

Snel geleverd en nog mooier als op het plaatje

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een mooie leren jas die getailleerd is omdat ik nu mijn figuur wel mag laten zien. Het was wel even spannend of het zou kloppen met de maat, maar daarvoor kon ik terecht bij de mensen van de klantenservice die erg snel reageren en behulpzaam zijn. Toen de jas was besteld, had ik deze al vrij snel in huis en toen ik deze aan trok en voor de spiegel ging staan, was deze overweldigend mooi. Ik denk werkelijk waar dat ik nog nooit zo’n mooie jas heb gehad als deze.