Ringen van zilver en goud kopen in de webshop

Ringen van zilver en goud

Het is niet altijd goud wat er blinkt, zo luidt het gezegde. Bij sieraden kopen online kun je aan de foto uiteraard niet zien of het echt goud betreft. Daarom moet je bij online ringen van goud en zilver altijd opletten bij welke winkel je deze sieraden bestelt. Om er zeker van zijn dat je ringen koopt die overeenstemmen met het plaatje en de beschrijving moet je zeker eerst even deze pagina lezen!

Op zoek naar ringen die goedkoop maar toch mooi zijn? Dan is Ikbensieraden.nl dé online webshop voor jou met een uitgebreide collectie ringen van goud en zilver.

Waar moet je op letten bij ringen kopen online?

Er zijn veel webshops op het wereldwijde internet, die zich ook over de hele wereld bevinden. Niet elke webshop is uiteraard hetzelfde, naast de service die ze bieden kunnen de wetten waaraan ze zich moeten houden ook verschillen. Zo moeten webshops die in Europa gevestigd zijn voldoen aan specifieke eisen, en voor Nederland gelden nog strengere regels. Let er dus op dat jouw favoriete webshop minimaal een postadres in Nederland heeft, en dat je de bedrijfsinformatie kunt terugvinden op de website.

Ringen van zilver en goud

Ikbensieraden.nl voor al jouw goud en zilver

Nee, je zult in deze webshop geen blokken met puur goud en zilver vinden, wel kom je hier de leukste online sieraden tegen die ook nog eens heel goedkoop zijn! De meeste gouden en zilveren ringen zijn “gold plated” of “silver plated”, er zit dus een dun laagje echt goud of zilver over een harde kern heen. Dat maakt deze sieraden niet alleen veel goedkoper, maar ook sterker!

Zilveren ringen voor vrouwen en mannen

Zowel mannen als vrouwen dragen ringen van zilver, op Ikbensieraden vind je ongetwijfeld een sieraad dat bij jou past. Wanneer je 92.5% Sterling silver ziet staan koop je hoge kwaliteit zilver, 100% zul je niet tegenkomen. Zilver is van nature relatief zacht, door het te mengen met bijvoorbeeld koper wordt het metaal harder. Dat is ook heel nuttig wanneer er steentjes wordt ingelegd zoals bijvoorbeeld diamanten of kristallen.

Gouden ringen voor vrouwen en mannen

Ook gouden ringen worden door zowel vrouwen als mannen gedragen, goud staat met name mooi op een wat getinte huid. Goud is eveneens relatief zacht, daarom zul je in Nederlandse webshops geen 24K puur gouden sieraden aantreffen. Meestal betreft het 18K of 15K, meer is voor de meeste sieraden niet geschikt. De sieraden die je op Ikbensieraden.nl zult tegenkomen zijn geprijsd om gedragen te worden, niet om op te sluiten in een kluis!

Meer dan goud en zilver

Ben je op zoek naar iets origineels? Bekijk dan ook zeker de andere sieraden van bijvoorbeeld staal, of leer of geweven textiel.

Denk ook eens aan de volgende opties:

– Parel (https://www.ikbensieraden.nl/ring-kopen/parel-ringen/)
– Natuursteen (https://www.ikbensieraden.nl/ring-kopen/natuurlijke-steen-ringen/)
– Nagelringen (https://www.ikbensieraden.nl/ring-kopen/nagel-ring/)

In de webshop van Ikbensieraden.nl zul je steeds weer een nieuwe ontdekking doen, wees er snel bij want elk artikel is slechts voor beperkte tijd leverbaar!

Bekijk direct alle gouden en zilveren ringen in de webshop van Ikbensieraden.nl, de leukste sieraden winkel online!